تعمیر کاتالیزور ورنا

کاتالیزور ورنا مانند دیگر کاتالیزورها در میزان آلایندگی خودرو بسیار تاثیرگذار است. و یکی از مشخصه های مهم خودروها،می‌باشد چرا که نشان‌دهنده میزان تولید آلاینده توسط آن خودرو است. طبیعتا خودروهایی که قدیمی‌تر هستندو عمر زیادی دارند، میزان تولید آلاینده بیشتری دارند و مصرف سوخت آن‌ها نیز بالاتر میرود.زمانی که میزان آلایندگی خودرو زیاد باشد، باید کاتالیزور آن تعمیر یا تعویض شود.

 وظیفه کاتالیزور این است که گازهای حاصل از احتراق موتور را خارج کند و از ورود این گازهای سمی و خطرناک به هوا جلوگیری می کند. اگر کاتالیزور خراب شود و یا مسیر آن بسته شده باشد، در واقع به هر دلیلی کاتالیزور درست عمل نکند گازها ممکن است به موتور بازگردند و این باعث خرابی موتور، بالا رفتن مصرف سوخت و… می‌شود. کاتالیزورها بسته به میزان مصرفی که دارند، باید هر چند سال یک بار تعویض شوند و برای این کار حتما باید به تعمیرگاه های تخصصی مراجعه نمایید. که مجموعه کاتالست وان بهترین انتخاب است چرا که این مجموعه در زمینه فروش و تعمیر کاتالیزور ورنا سال‌ها تجربه دارد و همچنین دارای یک تیم تخصصی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. شما می توانید با خیالت راحت به این تیم با تجربه و به‌نام اعتماد کنید و مطمئن باشید کاتالیست وان بهترین قطعات خودرو ورنا  را از جمله کاتالیزور ورنا را به فروش می رساند و از بهترین قطعات با بهترین کیفیت برای خودرو شما استفاده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل نمایید.

روش شستشوی کاتالیزور ورنا با تینر

 

شستشوی کاتالیزور خودرو

شستشوی کاتالیزور ورنا با تینر به دو صورت  می‌تواند انجام شود: اولین روش این است که زمانی که باک خودرو حدودا ۲۰ لیتر بنزین دارد، مقدار نیم لیتر تینر ۲۰۰۰۰، به باک اضافه کنید. باید تا زمانی که باک خالی شود از خودرو استفاده کنید و در این مدت بنزین نزنید.

روش بعدی به نسبت ۱ به ۶۰، ترکیب تینر و بنزین را درون باکی که از قبل خالی شده است می ریزیم. بعد از آن دیگر بنزین به باک اضافه نمی کنید، تا این ترکیب به طور کامل مصرف شود. باید توجه داشته باشید که هر دو روش که گفتیم را به ازای هر ۲۰۰۰ کیلومتر یا بیشتر انجام دهید. این کار باعث می شود تا ضمن تمیزی و رسوب گیری کاتالیزور خودروی شما از آسیب به قطعات موتور جلوگیری شود.

بررسی مزایای شستشو کاتالیزور ورنا با تینر

۱- تینر ماده ای حلال است که اگر به درستی از آن استفاده شود، می تواند به خوبی کاتالیزور خودرو ها را تمیز کند.

۲- استفاده از تینر برای شستشوی کاتالیزور خودرو ، بسیار مقرون به صرفه تر از مکمل ها و شوینده های موجود در بازار هستند.

۳- اضافه کردن تینر به بنزین کمی فرآیند سوختن را بهتر می کند.

بررسی معایب شستشو کاتالیزور ورنا با تینر

۱- همانطور که اشاره شد، تینر یک حلال است و باید با نسبت مناسب با بنزین ترکیب شود تا به اجزای موتور خصوصا قطعات پلاستیکی در مسیر بنزین آسیبی نرسد.
۲- ممکن است عملکرد ECU خودرو در بخش سوخت رسانی موقتا دچار اختلال شود. این اختلال به سبب تغییرات ترکیب سوخت بوده و موقتی است.

 از شایع ترین علائمی که هنگام خراب شدن کاتالیزور ورنا رخ می دهند:

  1. بالا رفتن ناگهانی مصرف سوخت در خودرو.
  2. کاهش شتاب خودرو.
  3. خودروی شما بد استارت بخورد یا اصلا روشن نشود
  4. خودروی شما در تست آلایندگی مردود می شود، یعنی مقادیر HC و CO بیشتر از حد مجاز و نرمال باشد.
  5. چراغ اخطار یا چک در پشت آمپر روشن شود.
  6. عملکرد نا مطلوب خودرو همراه با لرزش در حالت دور آرام.
  7. بوی بد که یکی از شایع ترین علائم خرابی کاتالیزورها است. اگر بویی شبیه تخم مرغ گندیده احساس کردید و به مرور زمان بو بیشتر شد نشانه خرابی کاتالیزور است.
  8. کاهش دمای کاتالیزور (با توجه به اینکه بازدهی واقعی کاتالیزور هنگامی است که دمای آن بالا می رود و حتی احتمال دارد تا مرز 700 و 800 درجه هم نزدیک شود پس کاتالیزوری که پس از مدتی رانندگی و گرم شدن موتور هنوز به دمای ایده ال خود نرسیده باشد معیوب است) که البته راه تشخیص دمای کاتالیزور نیازمند دستگاهی به نام حرارت سنج اینفِرارِد است که توسط تکنسین های خودرو این امر صورت می پذیرد. برای کنترل دمای کاتالیزور با استفاده از حرارت سنج آن، خودرو ابتدا باید روی جک بالابر روشن و به دمای نرمال رسیده باشد، سپس دما در ابتدای روشن شدن خودرو باید خوانده شود و بعد از آن پس از گرم شدن موتور باید مجددا دما را اندازه گیری کرد.
  9. در صورتی که خودرو کاملا سرد باشد اگر کاتالیزور را با دست تکان دهید و صدایی شبیه تکان خوردن سنگریزه در داخل آن به گوش برسد نشانه ای از ریختن شبکه های داخل آن است
  10. عیب یابی به کمک دستگاه آنالیز گازهای خروجی اگزوز. در یک کارگاه مجهز به سیستم اگزوز فن، خودرو را روشن نمایید و صبر کنید تا خودرو به دمای نرمال برسد.سپس پراپ مربوط به سیستم اگزوز را به خودرو متصل کرده و مقادیر اکسیژن، کربن دی اکسید، منوکسید کربن، هیدرو کربن و ازت را از دستگاه مربوطه بخوانید. اگر مقدار اکسیدهای ازت، کربن منوکسید . هیدروکربن ها بیشتر از حد نرمال باشد احنمال خرابی در کاتالیزور می باشد.
  11. گرفتگی سیستم اگزوز. یکی از موثرترین راه ها برای تعیین گرفتگی سیستم اگزوز، بررسی فشار منفی سیستم اگزوزخودروها است. در این روش باید سنسور اکسیژن را از محل نصب باز نموده و به جای آن یک فشار سنج بسته شود و پس از روشن نمودن خودرو مقدار فشار مدار کنترل گردد. به‌طور مثال در 2500 دور موتور فشار مدار سیستم اگزوز باید کمتر از psi 5/2 یا 17 پاسکال باشد در غیر این صورت مدار اگزوز مسدود می باشد که اگر این مسدود شدن در اثر قرارگرفتن جسم خارجی در مسیر لوله اگزوز یا بر اثر ضربه نباشد، مربوط به کاتالیزور است که ممکن است عمر بازده کاری آن به اتمام رسیده و باید تعویض گردد.