گاهی اوقات برای رانندگان سوالی پیش می آید که علت خرابی کاتالیزور چه می باشد و حتی گاهی اوقات کاتالیزور خراب می شود ولی کسی متوجه خرابی این قطعه نمی شود. ما در این مطلب قصد داریم تا علت خرابی کاتالیزور و علائم خرابی های آن را برای شما شرح دهیم تا زمانی که با این مشکل مواجه شدید بتوانید آن را برطرف کنید.
کاتالیزور یک قطعه حیاتی در خودرو می باشد که باعث می شود آلایندگی های خودرو به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند و از ورود گازهای سمی که حاصل از احتراق موتور می باشد به محیط زیست جلوگیری می کند. این قطعه در مسیر اگزوز خودرو قرار می گیرد و باعث کاهش آلایندگی ها می شود اما گاهی اوقات باعث خرابی می شود که باعث می شود عملکرد آن با اختلال مواجه شود.
کاتالیزور مانند هر قطعه دیگری در خودرو یک طول عمری دارد و زمانی که فرسوده شود به درستی کار نمی کند و نیاز به تعویض آن دارد. کاتالیزور معمولا بین 3 یا 4 سال عمر می کند و البته این طول عمر بستگی به میزان استفاده از خودرو دارد ولی بهتر است حداکثر هر 3 یا 4 سال یک بار این قطعه را تعویض کنید. اما گاهی اوقات در خودروهایی که از آن ها کمتر استفاده شده است ممکن است خرابی کاتالیزور در آن ها مشاهده شود و برای تعمیر آن باید قطعه به طور کامل بررسی شود. از علت های خرابی کاتالیزور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پایان عمر کاتالیزور
- گرفتگی در مسیر کاتالیزور
- ضربه خوردگی به کاتالیزور
- بسته بودن مسیر اگزوز
- و …
برای بررسی بیشتر باید خودرو را به یک تعمیرگاه متخصص ببرید تا این مشکل را برطرف سازند. مجموعه کاتالیست وان به صورت تخصصی و با کادری مجرب در زمینه فروش و تعمیر کاتالیزور انواع خودروهای خارجی فعالیت می کند و شما می توانید جهت تعمیر و سرویس کاتالیزور خودرو خود، به این مجموعه مراجعه نمایید.
علائم خرابی کاتالیزور
- بالا رفتن میزان سوخت
- کاهش شتاب خودرو
- وجود بوی نامطبوع در داخل خودرو
- حرارت بالای موتور خودرو
- رد شدن در تست آلایندگی
ثبت ديدگاه